Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
- 400 g di lenticchie secche
- 100 g di riso Parboiled
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro (optioneel)
- 15 g di aceto
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle a fette (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso integrale con spinaci (per 2 persone)
35 min
Pentolata di riso e zucca
50 min
Pasta e piselli
35 min
Pasta patate e provola
55min
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35 min
Riso e crema di ceci
40 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Risotto piselli, merluzzo e menta
35 min
Pasta e lenticchie
50 min
Pasta e ceci (TM6)
40 min