Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1631 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30 min
Spaghetti al polpo
1sa 10 dk
Fusilli risottati alle seppie
40 dk
Polpo con patate alla salentina
1sa 10 dk
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 dk
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 dk
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30min
Risotto al nero di calamari
40 dk
Linguine con scampi al limone
20 dk
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 dk