Penne al ragù di polpo

Penne al ragù di polpo

4.5 194 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 - 600 g di polpo fresco a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino bianco
  • 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 5 g di sale
  • 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
  • 480 g di pasta secca tipo penne

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19.2 g
Calorieën 1631 kJ / 390 kcal
Vetten 7.3 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 60.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...