Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1631 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al sugo di spada
30min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Penne al sugo di calamari
40min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Linguine ai gamberoni
30min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Linguine con scampi al limone
20min
Pasta risottata alle vongole
1h