Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1631 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Linguine con scampi al limone
20min
Penne al sugo di calamari
40min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Fregola con le seppie
40min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Fusilli risottati alle seppie
40min