Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di funghi champignon interi, puliti
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco tritato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia al primitivo
50min
Porcini al funghetto
50min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Verdure in umido
40min
Scaloppine ai funghi
40min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Pollo in umido ai funghi
50min
Broccoli e salsiccia
30min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Spinaci filanti
40min