Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di funghi champignon interi, puliti
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco tritato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in umido ai funghi
50 min
Fegato alla veneziana
35 min
Spinaci filanti
40 min
Melanzane trifolate
40 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 min
Broccoli e salsiccia
30 min
Broccoli stufati
40 min
Pollo con funghi al vino rosso
55 min
Porcini al funghetto
50 min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min