Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 cuori di merluzzo (circa 150 g l'uno)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino piccante rosso
- 120 g di olive nere denocciolate, a rondelle + q.b.
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 godz.
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Platessa al pomodoro
30 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Salmone al cartoccio
35 min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min