Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pomodori ciliegino, senza pelle e semini (peso netto, vedere consiglio)
- 4 pizzichi di sale
- 520 g di acqua
- 800 g di bietole, pulite e lavate (1 kg peso lordo)
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 spicchio di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 217 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Zuppa di bietole
35 Min
Cime di rapa stufate
55min
Spinaci filanti
40 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Spinaci al burro
30 Min
Cicorie stufate
35 Min
Contorno di spinaci
25 Min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 Min