Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsione
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Filetti di orata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 600 g di filetti di orata fresca (150 g circa a filetto)
- 200 g di peperoni rossi e gialli a dadini (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Orata al sale
40 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40 min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min