Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla bianca in quarti
- 2 carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di petti di pollo a cubetti (3-4 cm)
- 40 g di vino rosso
- 1 rametto di rosmarino fresco intero, lavato ed asciugato (vedere consiglio)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, spellati e senza semi
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1470 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 49.1 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1135.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1u.
Bocconcini di pollo al curry con patate e verdure
1 Std. 5 Min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1u. 20min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min
Straccetti di vitello ai carciofi
40min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1u.
Polpette al sugo
50min