Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
-
80
g di provola, a fette
of 80 g di Emmental o Gruviera, a fette - 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 931 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 811.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min
Insalata nizzarda
30 min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 Std. 30 Min
Polpette di pane
30 min
Bortellina
30 min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Salmone marinato
2 Std. 30 Min
Frittatina alle zucchine
30 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Vellutata di carote con omelette
30 min
Patate schiacciate al forno
1 godz.