Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
-
80
g di provola, a fette
of 80 g di Emmental o Gruviera, a fette - 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 931 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 811.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Frittatina alle zucchine
30min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpette di peperoni
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Focaccia di patate in padella
1h
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30min
Rotolo ai piselli
50min
Braciole pugliesi
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min