Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
TM6 TM5 TM31

Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo

4.6 (94 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 4 filetti di pesce (nasello, trota, branzino, salmone, merluzzo,...)
  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
    of 150 g di fagiolini surgelati, puliti

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1472.3 kJ / 351.9 kcal
Eiwitten
34.2 g
Koolhydraten
14.6 g
Vetten
17.9 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
2.5 g
Natrium
239.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten