Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso Venere
- 4 uova
- 200 g di carote, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 200 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 200 g di piselli surgelati
- 150 g di olive denocciolate, intere o a pezzi
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- 10 pomodorini ciliegia a metà o in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1843 kJ / 440.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1024.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Insalata di farro con salmone e verdure
45 min
Insalata di fregula con verdure insaporite
1h 10min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40 min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 min
Insalata di farro con tacchino e verdure
40 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 min
Insalata di farro vegetariana
1h 30min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 min