Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di farro perlato
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Feta a tocchetti
- 150 g di cetrioli a tocchetti
- 70 g di cipolla rossa a listarelle
- 50 g di olive nere denocciolate
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2194.8 kJ / 524.3 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 884 mg
Alternatieve recepten
Cottura del farro perlato
35 min
Insalata di farro vegetariana
1h 30min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 min
Insalata di orzo
40min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Farro alla nizzarda
40min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min