Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merluzzo e riso al vapore
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso basmati
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 600 g di filetto di merluzzo (circa 4 pezzi)
Salsa al limone
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 150 g di panna fresca liquida
- ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 739 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min.
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Pollo alle erbe provenzali e riso basmati
1h
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h