Merluzzo al vapore con riso e spinaci

Merluzzo al vapore con riso e spinaci

3.5 38 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Merluzzo e riso al vapore
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di riso basmati
  • 200 g di spinaci freschi in foglia
  • 600 g di filetto di merluzzo (circa 4 pezzi)
Salsa al limone
  • 1 limone, preferibilmente biologico
  • 150 g di panna fresca liquida
  • ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 739 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1938 kJ / 463 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...