Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranci di pesce spada (200 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 pomodorini a metà
- 16 olive denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi dissalati
- 700 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di curry in polvere
- 2 pizzichi di paprika dolce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1912.8 kJ / 457.3 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 976.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Branzino al cartoccio
1sa 10 dk
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1sa 25 dk
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1h