Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petto di pollo
- 4 petti di pollo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
Purè di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1450 g di acqua
- 750 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di sale
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147.3 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1709.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1u. 30min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1u.
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2u. 30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1u.
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 min