Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petto di pollo
- 4 petti di pollo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
Purè di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1450 g di acqua
- 750 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di sale
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147.3 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1709.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine allo scoglio
40 min.
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3h 40 min
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45 min.
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8 Std.
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min.
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 min.
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 min.
Frittatina alle zucchine
30 min.
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1h
Vellutata di carote con omelette
30 min.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h