Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petto di pollo
- 4 petti di pollo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
Purè di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1450 g di acqua
- 750 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di sale
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147.3 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1709.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55 min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30min
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1h
Nasello in salsa all'arancia
2h 30min
Bougatsa
1h
Insalata di pollo e avocado
30min
Patate schiacciate al forno
1h