Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiaino di paprica
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- ¾ cucchiaino di pepe nero macinato
- 4 sovracosce di pollo con la pelle (circa 1000 g)
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 di cipolla a spicchi (3-4 cm)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 150 g di birra
- 1 cucchiaio di dado per brodo
- 150 g di carote, a fette (1 cm)
- 400 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 100 g di funghi freschi, in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 17307.1 kJ / 4136.5 kcal
- Eiwitten
- 126.6 g
- Koolhydraten
- 885.9 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 161.6 g
- Natrium
- 898.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4hod.
Braciole pugliesi
1 Std.
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4 Std. 20 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Broéto chioggiotto
1ωρ. 10 λεπτ.
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2hod.
Pollo in potacchio con patate alle erbe (Bimby Friend)
1h 30min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Gamberi e calamari speziati
20 Min
Stracotto di manzo con funghi e patate
4hod.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.