Risotto ricotta e spinaci

Risotto ricotta e spinaci

4.1 77 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 80 g di spinaci freschi in foglia lavati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 70 g di vino bianco secco
  • 740 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 150 g di ricotta fresca scolata dal siero

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 58.2 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 1675 kJ / 400.3 kcal
Vetten 12.3 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...