Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 80 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 70 g di vino bianco secco
- 740 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1675 kJ / 400.3 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 58.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min
Risotto alla zucca
30 min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Risotto carciofi e speck
40 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 min
Risotto alla crema di spinaci
40 min