Sogliola al vapore con piselli

Sogliola al vapore con piselli

4.1 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

Emulsione
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Filetti di sogliola e piselli
  • 400 g di acqua
  • 600 g di filetti di sogliola (150 g circa a filetto)
  • 200 g di piselli surgelati
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 836 mg
Eiwitten 28.5 g
Calorieën 872.8 kJ / 208.5 kcal
Vetten 8.6 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 4.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...