Nasello al vapore con crema di zucca e spinaci

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 pezzetto di scorza di limone (optioneel) (senza la parte bianca)
  • 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di filetti di nasello
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 400 g di polpa di zucca a tocchetti
  • 100 g di patate pelate e a tocchetti
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 250 - 300 g di spinaci freschi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 292.2 mg
Eiwitten 30.5 g
Calorieën 1263.6 kJ / 302 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 15.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...