Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco sbriciolato (optioneel)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 650 g di cicoria tipo catalogna, lavate e a pezzi (10-15 cm, peso netto)
- 50 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 2 - 3 cucchiai di pecorino stagionato grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 506 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Pancotto con cime di rape
40min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 Min
Carciofi stufati
30 Min
Cime di rapa stufate
55 Min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 Min
Zuppa di bietole
35min
Carciofi trifolati
30 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Contorno di verza
35min