Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco sbriciolato (optioneel)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 650 g di cicoria tipo catalogna, lavate e a pezzi (10-15 cm, peso netto)
- 50 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 2 - 3 cucchiai di pecorino stagionato grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 506 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
Alternatieve recepten
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Carciofi all'aceto light
45min
Zuppa di bietole
35 Min
Cime di rapa stufate
55min
Contorno di cavolo nero
20 min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di verza
35 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30min
Lampascioni e patate
1h 15 min
Pancotto con cime di rape
40min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45min