Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di taralli
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 pizzico di timo secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di cuori di carciofo a spicchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 12.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50 Min
Contorno di carciofi alla menta
1 Std. 10 Min
Contorno di verza
35 dk
Carciofi alla maremmana
40 dk
Carciofi all'aceto light
45 Min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 Min
Carciofi trifolati
30 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 dk
Zucchine alla menta
30 Min
Cime di rapa stufate
55 Min
Melanzane trifolate
40 dk
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min