Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di taralli
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 pizzico di timo secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di cuori di carciofo a spicchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 12.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verza
35min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Cime di rapa stufate
55min
Cicorie stufate
35min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Melanzane trifolate
40min
Peperoni con capperi
40min
Carciofi trifolati
30min
Carciofi alla maremmana
40min
Zucchine alla menta
30min