Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Antipasto piemontese
25 min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Uova alla piemontese
45min
Uova ripiene di prosciutto
15min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30 min
Parmigiana di melanzane
2h
Involtini di prosciutto
35 Min
Bruschette con pomodorini
3h
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Peperoni alla piemontese
55min