Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pulizia del branzino
- 2 branzini (circa 300 g cadauno)
Branzino al cartoccio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 8 pomodori ciliegino o datterino, a metà
- olio extravergine di oliva q.b.
- olive taggiasche o di altro tipo, a piacere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Branzino al sale aromatico
55min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Orata al sale
40min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Salmone al cartoccio
35min