Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pulizia del branzino
- 2 branzini (circa 300 g cadauno)
Branzino al cartoccio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 8 pomodori ciliegino o datterino, a metà
- olio extravergine di oliva q.b.
- olive taggiasche o di altro tipo, a piacere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Orata al sale
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Filetto di orata con peperoni
25min
Coda di rospo con verdure
40min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min