Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di anelli di totano
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Calamari alla napoletana
40 min
Seppioline al vino bianco
25 min
Calamari in umido
55 min
Seppie con i piselli
40 min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Calamari alla marchigiana
35 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di calamari
55 min
Moscardini al limone
30 min