Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla (circa 80 g) in quarti
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zucchero
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di riso basmati (cottura 10 minuti vedere consiglio)
- 1 foglia di alloro fresca, lavata ed asciugata
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 77.1 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone di lenticchie e patate
45 min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Minestra di farro e ceci
1h 10 min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Zuppa di legumi vegetariana
40 min
Minestra di patate
50 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Pasta e fagioli
50 min