Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 120 g di cipolla bianca a fette (4-5 mm)
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
-
1
rametto di origano fresco
of 2 pizzichi di origano secco - 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Filetti di merluzzo al cartoccio
25p
Pesce spada agrumato
35 min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25p
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Filetto di orata con peperoni
25p
Salmone con crudo di pomodori
35 min