Compatibele versies
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- ½ spicchio di aglio
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 125 g di pomodori pelati
- 500 g di fagioli borlotti lessati e scolati (vedere varianti)
- 600 g di acqua
- 125 g di pasta secca corta tipo ditalini o cannolicchi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Minestra di riso e ceci
30min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Pasta e fagioli
40min
Pasta e fagioli
50min