Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g cipolla
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1000 g di carne di coniglio in pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
of 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Pollo al limone
50min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min