Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g cipolla
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1000 g di carne di coniglio in pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
of 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40min
Pollo alla cacciatora
50min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1 godz. 20 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Coniglio alla mediterranea
50min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Coniglio in porchetta
1 godz. 20 min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min