Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a rondelle
- 1 cipolla a fettine
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 700 g di patate
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Polpo in rosso
35min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Insalata di polpo e zucchine
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpo al vino rosso
1h
Anelli di totano in umido
30 min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min