Calamari alla napoletana

Calamari alla napoletana

4.6 214 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di calamari freschi ad anelli con teste e tentacoli
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 25 g di uvetta sultanina
  • 20 g di pinoli
  • 500 g di pomodori ciliegino a metà
    500 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 6 fette di pane casereccio tostato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17.9 g
Calorieën 1188 kJ / 284 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 26.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...