Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari freschi, ad anelli con teste e tentacoli
- 100 g di olive nere denocciolate
- 25 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli
-
500
g di pomodori ciliegino a metà
of 500 g di passata di pomodoro - ½ cucchiaino di sale
- 6 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Anelli di totano in umido
30min
Polpetti affogati
45min
Calamari in umido
55 Min
Calamari ripieni
1u. 30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Moscardini al limone
30min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1u.
Calamari alla marchigiana
35 min
Polpo in rosso
35 min