Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari freschi, ad anelli con teste e tentacoli
- 100 g di olive nere denocciolate
- 25 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli
-
500
g di pomodori ciliegino a metà
of 500 g di passata di pomodoro - ½ cucchiaino di sale
- 6 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Anelli di totano in umido
30 min
Calamari in umido
55min
Baccalà alla livornese
35min
Polpetti all'inferno
40 min
Polpetti affogati
45 min
Alici alla Reggina
45 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Calamari cipolle e patate
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Insalata di calamari
55min
Baccalà alla ligure
1h
Moscardini al limone
30 min