Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi pleurotus a pezzi grossi
- 50 g di vino bianco
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere (optioneel)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di salsiccia
1h 15min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo al tonno
45min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40 min.
Agnello in umido
1h 20 min
Sugo di cozze e vongole
1h 20 min
Trippa in umido
1h 10 min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min