Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolle dorate in quarti
- 80 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di costine di maiale (8 pezzi circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 130 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 37.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Fegato alla veneziana
35min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min