Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (0.5 cm)
- 300 g di riso Carnaroli
- 30 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2736 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto burrata e piselli
40min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto finocchi e zafferano
30 min
Risotto alla campagnola
30 min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto carote e bacon
40min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto alla castellana
35 min