Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 140 g di tonno in scatola, sgocciolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 Min
Penne peperoni e noci
35 Min
Risotto affumicato
35 Min
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 Min
Risotto alle melanzane
45 Min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 Min