Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di burro
- 160 g di pancetta affumicata a cubetti
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 200 g di foglie di spinaci freschi lavate
- 20 g di prezzemolo fresco lavato e intero
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino colmo di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2356 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 Min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 Min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 Min
Risotto burrata e piselli
40 Min
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min
Risotto spinaci e piselli
35 Min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 Min
Risotto arancione con zucca e carota
35 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Risotto verde
30 Min
Risotto alla crema di spinaci
40 Min