Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di riso super fino (cottura 15 minuti)
- 150 g di salmone affumicato a pezzi piccoli (1 cm)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua calda
-
1
cucchiaino di sale + q.b.
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con Brie, speck e noci
35 min.
Risotto spinaci e gamberetti
30 min.
Risotto affumicato
35 min.
Risotto al salmone con crema di porri
40 min.
Risotto al ragù bianco di mare
30 min.
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto gamberi e carciofi
30 min.
Risotto salmone e finocchio
35 min.
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min.
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 min.
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 min.