Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pangrattato
-
400
g di carne di manzo macinata
of 400 g di carne trita mista (manzo e maiale) - 150 g di vino rosso
- 2 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
-
300
g di piselli freschi
of 300 g di piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1433.9 kJ / 342.7 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1091.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1u. 15min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Polpette al sugo
45min
Polpette classiche
1h
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Polpettone classico (TM6)
1u. 15min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Polpette di manzo e salsiccia
40min