Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pangrattato
-
400
g di carne di manzo macinata
of 400 g di carne trita mista (manzo e maiale) - 150 g di vino rosso
- 2 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
-
300
g di piselli freschi
of 300 g di piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1433.9 kJ / 342.7 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1091.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpette classiche
1h
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Polpettone di tonno
35min
Polpette al sugo
45 min
Polpette alla mortadella
40 min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Polpettone al Varoma con contorno
1 godz. 45 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Polpette di manzo e salsiccia
40 min