Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di provola affumicata a pezzi (1 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di speck Alto Adige IGP a fette sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2535 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto alla birra
35 min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto alla castellana
35 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 min