Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di pomodori maturi a metà
-
30
g di olio extravergine di oliva
of 1 cucchiaino di strutto - 1 peperoncino rosso
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 Std. 45 Min
Sugo classico
55min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min