Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di pomodori maturi a metà
-
30
g di olio extravergine di oliva
of 1 cucchiaino di strutto - 1 peperoncino rosso
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 Std. 45 Min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo classico
55min
Bucatini all'amatriciana
45min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Sugo al basilico
1h 10 min
Sugo alla puttanesca
45min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Ragù di salsiccia
1h 15min