Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 110 g di cipolla rossa, in quarti
- 30 g di sedano, a pezzi
- 30 g di carota, a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di origano secco
- 285 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- 900 g di brodo vegetale
- 140 g di pasta secca, tipo ditalini
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato per servire (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2435 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e ceci (TM6)
40 Min
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta e fagioli
50 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 Min
Pasta e fagioli
40 Min
Minestra di riso e ceci
30 Min