Risotto alla crema di spinaci

Risotto alla crema di spinaci

4.5 382 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di scalogno in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di foglie di spinaci freschi lavate
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di riso Carnaroli (tempo cottura 17 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 170.5 mg
Eiwitten 13.4 g
Calorieën 1804.3 kJ / 431.2 kcal
Vetten 13.2 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...