Risotto alla crema di spinaci
TM6 TM5

Risotto alla crema di spinaci

4.4 (303 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di scalogno in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di foglie di spinaci freschi lavate
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di riso Carnaroli (tempo cottura 17 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    of 1 cucchiaino colmo di sale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1804.3 kJ / 431.2 kcal
Eiwitten
13.4 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
13.2 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
2.4 g
Natrium
170.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten