Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 300 g di zucchine a cubetti (1x1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 350 g di pasta secca corta tipo mezze penne
- 150 g di Gorgonzola cremoso, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2413 kJ / 576.8 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 351 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con verdure
35min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Pasta alla carcerata
30min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Pasta fredda alla norma
30min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Spaghetti alla checca
40min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min