Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 300 g di zucchine a cubetti (1x1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 350 g di pasta secca corta tipo mezze penne
- 150 g di Gorgonzola cremoso, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2413 kJ / 576.8 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 351 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con verdure
35 min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Penne risottate ai gamberi
30 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Pasta tonno e olive
35 min
Spaghetti alla checca
40 min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 min
Pasta alla carcerata
30 min