Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 50 g di speck a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di cipolla
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 3 pizzichi di sale
- 500 g di pasta secca tipo orecchiette
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1795 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e piselli
35 Min
Maltagliati in crema di carote e speck
40 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Ravioli con salsa di zucchine
35 Min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Paccheri zucca e salsiccia
30 Min