Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di vino bianco secco
- 200 g di piselli freschi o surgelati
- 320 g di pasta corta a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2705 kJ / 646.5 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 79.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 306.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Pasta al ragù
1h 30min
Pasticcio di tortellini
1h 30min
Pasta patate e speck
40min
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 min
Tubettoni piselli e funghi
40min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Lenticchie e salsiccia
2h 55min