Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 5 foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 180 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 10 g di capperi sott'aceto
- 80 g di pasta secca tipo fusilli
- 55 g di tonno in scatola al naturale (1 scatoletta sgocciolata)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Pasta tonno e olive
35 min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min