Fusilli risottati tonno e capperi

Fusilli risottati tonno e capperi

4.1 280 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
1 porzione

Ingrediënten

  • 15 g olio extravergine di oliva
  • ½ spicchio di aglio senz'anima
  • 5 foglie di prezzemolo fresco lavate
  • 180 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di capperi sott'aceto
  • 80 g di pasta secca tipo fusilli
  • 55 g di tonno in scatola al naturale (1 scatoletta sgocciolata)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23 g
Calorieën 1899 kJ / 454 kcal
Vetten 16 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...