Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Pecorino romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
-
400
g di pomodori pelati in scatola
of 400 g di passata di pomodoro - 1 peperoncino rosso piccante
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al tonno
40min
Penne alla puttanesca
35 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Sugo all'amatriciana
50min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3u. 55min