Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di brandy
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Ciambelline al vino rosso passito
1u.
Crema di scampi
1h 30 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Tozzetti
1h 30 min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1h 30 min
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Ciambelline al vino rosso
1u.
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto alla pescatora
35min