Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 170 g di pecorino Romano a pezzi (3cm)
- 700 g di acqua
- 350 g di spaghetti grossi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Spaghetti cacio e pepe
35min
La cacio e pepe
20min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Penne risottate alla vodka
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40min
Casarecce risottate al limone
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min