Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Baccalá alle olive
25min
Orata al sale
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Sgombri all'agro
1h 45min
Triglie con marinata di capperi e olive
1u.
Alici alla Reggina
45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Alici ripiene al Varoma
50min
Turbanti di spigola e arancio
1u.
Calamari alla napoletana
40min