Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di cipolla in quarti
- 150 g di salsiccia di maiale, pelata e sbriciolata
- 200 g di funghi freschi di stagione a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo di carne
- 650 g di acqua
- 100 g di olive nere denocciolate intere
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 20 g di burro (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2472.8 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai funghi
35 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto affumicato
35 Min
Risotto al salmone affumicato
30 Min
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Risotto ai funghi
30 Min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto alle cozze
1h 5min
Penne risottate funghi e speck
40 Min