Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di cipolla in quarti
- 150 g di salsiccia di maiale, pelata e sbriciolata
- 200 g di funghi freschi di stagione a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo di carne
- 650 g di acqua
- 100 g di olive nere denocciolate intere
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 20 g di burro (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2472.8 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Penne risottate funghi e speck
40min
Risotto affumicato
35 Min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Risotto ai funghi
35 Min
Risotto alle cozze
1h 5min
Riso ai frutti di mare
1sa 40 dk
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto ai funghi porcini
35 Min