Risotto funghi, salsiccia e olive

Risotto funghi, salsiccia e olive

4.6 215 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 40 g di cipolla in quarti
  • 150 g di salsiccia di maiale pelata e sbriciolata
  • 200 g di funghi freschi di stagione a fette
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 dado per brodo di carne
  • 650 g di acqua
  • 100 g di olive nere denocciolate intere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 20 g di burro (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17.5 g
Calorieën 2472.8 kJ / 591 kcal
Vetten 30 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 66.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...