Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optioneel)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolle
-
150
g di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)
of 150 g di pancetta di maiale, a cubetti - 350 g di spaghetti
- 3 uova
- 1 tuorlo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti al tonno
40min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 Min